چاپ        ارسال به دوست

‌ نشست مشترک شرکت بابک مس ایرانیان با پژوهشکده علوم محیطی برگزار شد

مدیران آزمایشگاه میکروبیولوژی شرکت بابک مس ایرانیان از دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته بازدید و به‌منظور بررسی راه‌های گسترش همکاری‌ها در حوزه علوم زیستی در نشست مشترک با مدیر امور پژوهشی پژوهشگاه، رئیس پژوهشکده علوم محیطی و مدیر گروه بیوتکنولوژی شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از پژوهشکده علوم محیطی، در این نشست ظرفیت‌های علمی و آزمایشگاهی موجود در دانشگاه و به ویژه پژوهشکده علوم محیطی برای شرکت معرفی شد. همچنین مدیران آزمایشگاه میکروبیولوژی به معرفی شرکت و اولویت‌ها و نیازمندی‌های پژوهشی خود پرداختند.

در ادامه این نشست،، در خصوص امکان انجام همکاری‌های مشترک به شکل پروژه‌های پژوهشی و در راستای اولویت‌ها و نیازمندی‌های شرکت بابک مس ایرانیان توسط اعضا هیأت‌علمی دانشگاه و انتقال تجربیات اعضا هیأت‌علمی برای رفع نیازهای پژوهشی شرکت و نیز ارائه خدمات دستگاهی و آزمون‌ها به‌صورت خرید خدمت بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.

در حال حاضر اولویت این شرکت استفاده از خدمات آزمایشگاه‌های گروه بیوتکنولوژی شامل دستگاه‌های Rea Ttime PCR میکروسکوپ فلورسانت فلوسایتومتری و اولتراسونیک می‌باشد. مسئولان آزمایشگاه میکروبیولوژی شرکت بابک مس ایرانیان سایر اولویت‌ها و نیازمندی‌های پژوهشی خود را زمینه‌های میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی، قارچ‌شناسی و خردگی مطرح نمودند. با توجه به اینکه ازجمله برنامه‌های آینده این شرکت تشکیل یک بانک میکرواورگانیزم‌ها در منطقه جنوب شرق کشور می‌باشد دانشگاه تحصیلات تکمیلی می‌تواند در تحقق این هدف نقش مهمی داشته باشد.

شایان‌ذکر است، با توجه به ظرفیت‌های علمی و پژوهشی موجود در دانشگاه و تکنولوژی ویژه شرکت، به نظر می‌رسد امکان توسعه همکاری‌های مشترک بین گروه‌های مختلف دانشگاه به‌ویژه مواد، مکانیک و بیوتکنولوژی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با شرکت بابک مس ایرانیان فراهم باشد که نیازمند آشنایی بیشتر هر دو مجموعه و برگزاری نشست‌های تخصصی بیشتر در آینده می‌باشد.

گفتنی است شرکت بابک مس ایرانیان از زیرمجموعه‌های شرکت مادر تخصصی (هلدینگ) توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه میدکو (سهامی عام) می‌باشد. ازجمله زیرمجموعه‌های این شرکت می‌توان به کارخانه تولید کاتد مس (بیولیچینگ) اشاره کرد که بزرگترین واحد تولید مس جهان به روش تانک بیولیچینگ در ایران و با ظرفیت اسمی تولید سالانه 50 هزار تن مس کاتدی می‌باشد که زمینه امکان همکاری‌های مشترک بین گروه بیوتکنولوژی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با شرکت بابک مس ایرانیان در این زمینه مقدور می‌باشد 

بازدید از آزمایشگاه‌های گروه بیوتکنولوژی و آشنایی مدیران آزمایشگاه میکروبیولوژی شرکت بابک مس ایرانیان با امکانات و تجهیزات و تخصص اعضای هیأت‌علمی از دیگر برنامه‌هایی بود که در حاشیه این نشست انجام شد.


٠٩:٠٢ - شنبه ٢٥ دی ١٤٠٠    /    عدد : ٢٩٦٨    /    تعداد نمایش : ١٣٥٥


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج