دکتر آروین رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته تأکید کرد:

ارتباط دانشگاه با صنعت در کنار آموزش و پژوهش، رسالت‌ اصلی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر آروین رئیس دانشگاه در آئین گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری تأکید کرد: امروزه ارتباط دانشگاه با صنعت در کنار آموزش و پژوهش از رسالت‌های اصلی دانشگاه است

دکتر آروین در آئین گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری در ابتدای سخنانش، از شادروان دکتر محمدجواد خانجانی یاد نمود؛ و به بیان خدمات ارزنده آن مرحوم در دانشگاه‌های استان کرمان علی‌الخصوص در زمان تصدی وی در سمت ریاست پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی پرداخت و از ایشان به‌عنوان یکی از اساتید پیشکسوت استان یادکرد و به روان پاکش درود و رحمت فرستاد

رئیس دانشگاه در ادامه ضمن تبریک فرارسیدن هفته پژوهش به پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه به‌ویژه اساتید و دانشجویانی که موفق به کسب عنوان پژوهشگر برتر شدند خاطرنشان کرد: دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی در سطح استان از رتبه بسیار مطلوبی در امر آموزش، پژوهش و فناوری برخوردار است که این را نتیجه تلاش‌های دلسوزانه جامعه دانشگاهی این دانشگاه دانست.

وی در ادامه با اشاره به مناسبت‌های مختلف آذرماه به‌ویژه 16 آذر روز مظهر مبارزات دانشجویی علیه استکبار و استعمار، اظهار داشت: بدون شک هر جا که ظلمی باشد نهاد دانشگاه پیشرو خواهد بود

دکتر آروین در ادامه سخنانش مروری داشت بر بیاناتش در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در سال گذشته که در ارتباط با تحلیل پژوهش و آسیب‌شناسی آن سخن به میان آورده بود و ادامه داد: در جامعه کنونی با توجه به تحریم‌ها و نیاز مبرم صنعت به ارتباط با دانشگاه‌ها جهت رونق تولید، تاکید کرد: رسالت دانشگاه نباید صرفاً آموزش و پژوهش باشد و ارتباط با صنعت را حائز اهمیت دانست.

وی: با اشاره به فعالیت‌های مؤثر و درخور تقدیر پارک علم و فناوری تصریح کرد: راه‌اندازی صندوق نوآوری و شکوفایی ازجمله اقدامات بسیار برجسته در امر فناوری بوده است؛

وی همچنین اذعان داشت: دولت در زمینه حمایت از پارک‌های علم و فناوری اقدامات مؤثری را انجام داده است و از مسئولین حوزه‌های پژوهشی و فناوری دانشگاه خواست تا به این مهم توجه ویژه داشته باشند.

در ادامه مراسم دکتر افضلی رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته طی گزارشی به ارائه اقدامات و خدمات انجام‌شده در حوزه پژوهشی و همچنین نحوه انتخاب پژوهشگران برتر پرداخت.

در پایان نیز از دکتر فهیمه شجاعی و دکتر ملک حسین اسدی در گروه علوم پایه، دکتر علیرضا عسکر زاده و دکتر ابراهیم جهانشاهی در گروه فنی و مهندسی به‌عنوان پژوهشگر برتر، دکتر علی فرح‌بخش به‌عنوان فناور برتر و در حوزه دانشجویی، میثم منتظری در مقطع دکتری و هما عیسی وند و مهدی غربی در مقطع کارشناسی ارشد با اهداء لوح تقدیر شد.

گفتنی است اجرای موسیقی توسط گروه مولانا به سرپرستی قربانی از دیگر برنامه‌های اجراشده در این مراسم بود.

١٦:٥٦ - سه شنبه ٢٦ آذر ١٣٩٨    /    عدد : ١٨٧٤    /    تعداد نمایش : ١٤٧٢