حضور رييس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر در نشست تخصصی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته

در راستای گسترش همکاری‌های مشترک و اجرایی کردن مفاد تفاهم‌نامه موجود، نشست تخصصی با حضور رئیس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و به نقل از گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت، دکتر باقی زاده رئیس پژوهشگاه، به همراهی رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جمعی از اعضای هیأت‌علمی، در جلسه‌ای با حضور دکتر مهدی نقی زاده رئیس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر به گفت‌وگو پیرامون زمینه همکاری‌های مشترک و اجرایی کردن مفاد تفاهم‌نامه موجود، پرداختند.

در این دیدار، دکتر باقی زاده رئیس پژوهشگاه، ضمن خیرمقدم به حاضرین، گزارشی از عملکرد دانشگاه در سالیان اخیر را ارائه کرد. وی بابیان اینکه اعضای هیأت‌علمی دانشگاه به‌عنوان پتانسیل خوبی جهت رفع نیازهای مشترک هستند، خواستار گسترش همکاری‌ها در تمامی زمینه‌های مشترک با مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر شد. دکتر باقی زاده افزود: همکاری درزمینه ایجاد رشته‌های تحصیلی جدید، چاپ کتاب و تولید مجلات مشترک امکان‌پذیر بوده و همچنین با توجه به پتانسیل بسیار خوب پارک علم و فناوری استان کرمان به‌عنوان زیرمجموعه دانشگاه، ایجاد هسته‌های پژوهشی و شرکت‌های دانش‌بنیان مشترک می‌تواند ازجمله همکاری‌های فی‌مابین باشد.

در ادامه نشست، دکتر نقی زاده رئیس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، ضمن توضیحاتی در خصوص وضعیت مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، خواستار اجرایی کردن مفاد تفاهم‌نامه فی‌مابین شد.

وی تصریح کرد: ایجاد رشته‌های تحصیلی جدید، تعریف طرح‌های پژوهشی مشترک جهت رفع نیازهای کشور مورد درخواست این مرکز است؛ و افزود: تعامل در بحث پروژه‌های زراعی جهت تولید گونه‌های جدید و برگزاری کارگاه‌های آموزشی نیز موردتوجه و درخواست این مرکز است.

در پایان دکتر نقی زاده با همراهی جمعی از اعضای هیأت‌علمی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر و دانشگاه، از آزمایشگاه‌ها بازدید نمود.

١٣:٢٠ - سه شنبه ٣ خرداد ١٤٠١    /    عدد : ٣١٩٩    /    تعداد نمایش : ١٠٨١