در دیدار معاون سرمایه انسانی سازمان بسیج اساتید کشور با دکتر افضلی صورت گرفت؛

تاکید برتشکیل اندیشکده انرژی و همکاری های متقابل

در دیدار هیات بسیج اساتیدکشور به سرپرستی دکتر احمد نادری معاون سرمایه انسانی این سازمان  با دکترداریوش افضلی رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی، تشکیل اندیشکده انرژی و همکاری های متقابل مورد تاکید قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر داریوش افضلی رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی ضمن استقبال از تشکیل  اندیشکده انرژی ، تاسیس آن را برای کمک به پیشرفت کشور و استفاده از انرژی‌‌های نو بسیار راهبردی و مؤثر دانست.

دکتر روح اله فدایی نژاد عضو هیات علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و مسئول راه اندازی اندیشکده انرژی بسیج اساتید در این باره گفت: با توجه به ظرفیت و توانمندی های دانشگاه و متناسب با نیازهای روز جامعه طرح تشکیل اندیشکده انرژی مطرح شد.

وی با بیان اینکه موافقت اصولی برای راه اندازی اندیشکده انرژی صادر شده است افزود: در همین راستا هیاتی از بسیج اساتید کشور به سرپرستی دکتر احمد نادری معاون سرمایه انسانی سازمان بسیج اساتید کشور از دانشگاه بازدید و با دکتر افضلی دیدار و گفتگو کردند.

١٣:٤٦ - دوشنبه ٨ مرداد ١٣٩٧    /    عدد : ٧١٦    /    تعداد نمایش : ٦٠٩٠