معاون آموزشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته اعلام کرد:

کلاس های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در نوبت صبح امروز، 15 مهرتعطیل است

دکتر محمد ماهانی معاون آموزشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته گفت: با توجه به آلودگی هوا و تصمیم ستاد بحران استانداری کلاس های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در نوبت صبح امروز تعطیل است.

به گزارش روابط عمومی کلاس های عصر امروز طبق روال معمول تشکیل می شود و هر گونه اطلاع رسانی جدید از طریق سایت دانشگاه اعلام می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی "ایرنا" شاخص آلایندگی ناشی از ذرات معلق در هوای شهر کرمان امروز (یکشنبه) به 353 رسیده است .

شاخص آلایندگی هوا در فهرج 464 حدود 4.5 برابر حد مجاز و زرند 500، حدود پنج برابر حد مجاز است.

برپایه این گزارش و به نقل از مدیر کل محیط زیست استان کرمان شاخص کیفی هوا در کرمان در مرحله خطرناک قرار دارد.

جزینی زاده گفته است: شاخص آلایندگی ناشی از ذرات معلق در هوا بین صفر تا 50 هوای پاک، 50 تا 100هوای سالم، بین 100 تا 150 هوای ناسالم برای گروه های حساس، 150 تا 200 هوای ناسالم برای تمام افراد و از 200 به بالا خطرناک است.

وی با بیان اینکه در اکثر شهرهای استان کرمان دستگاه پایش ریزگرد ها و گرد و غبار وجود ندارد گفت: این دستگاه فقط در شهرهای فهرج، ریگان، زرند و کرمان موجود است .

شاخص آلایندگی ناشی از ذرات معلق در هوا بین صفر تا 50 هوای پاک، 50 تا 100 هوای سالم، بین 100 تا 150 هوای ناسالم برای گروه های حساس، 150 تا 200 هوای ناسالم برای تمام افراد و از 200 به بالا خطرناک است.

شهر کرمان از اوایل صبح امروز با ریزگردها و گرد و غبار مواجه است.

دانلود فايل : aloo.jpg ( 31KB )

٠٧:٤٥ - يکشنبه ١٥ مهر ١٣٩٧    /    عدد : ٨٧٧    /    تعداد نمایش : ٩٠٩٥